Danasnja Epizoda 11.Mart 2011

субота, 12. март 2011. |

Ovako sada stavarno ukratki plot danasnje epizode! Koje p.s. o5 nzm kako se zove,pa ako neko zna molim vas napisite u komentaru.
(Ovo je kada Lanhua bude upala u sopstvenu zamku na plazi)
Sestre Crne Lepotice,Lejdi Bet,Lanua i Arara uz pomoc neke ribe komadanta smislili plan kako da zarobe sirene.A,to je da prvo uhvate Hippa,pa kada one dodju da ga spasu one ih napadnu,ali naravno sve su obavilee i posle 100 godine i pokusaja svih njih konacno su uspele da uhvate Hippa,"sagradile" kulu kao neku na japanski nacin i na poslenji sprat ga stavile ga stavile.Na svakom spratu se nalazio po neko da ih spreci.Ali svaku su pobedilo,i to bez da su truda.Kada su stigle do poslednjeg sprata tu je bio Hippo u kavezu i kod njega sestre Mimi i Sese.One
su ga "cuvale".Ustvari Hippo je video da kavez nije zakljucan,vec da su ga samo njime zagradile,i uzeo mikrofone od sirena(koju se btw Mimi i Sese bacile sa strane) i poceo da peva "Pesmu o Ljubavi" samo kao na muski nacin.Naravno to nista nije uticalo na sestre,kada je zavrsio dodao je mikrofone sirenama,one su pevale,pobedile i to je to otrpilike. ;)
--------------------
Dok spoiler!!! U sledecoj epizodi videcemo jos jednu ljubavnu pricu Rine i Masahira.Zato ne propustite sledecu epizodu u Pondedeljak u 20:15h samo na Ultri! Naravno ako ste propustili neke epizode mozete ih gledati na Happy Tv! Svakim radnim danima tacno u 8:00h 12:00h,kao i vikednom u 10:40h.

Нема коментара:

Постави коментар